Thursday, September 19, 2013

Pacu laju..laju

Last weekend, balik kg sbb parent buat doa selamat dan jmp kawan2 sebelum berangkat ke tanah suci.

Alhamdulillah rayuan diterima dan dapat la pegi tahun ni mase ade kesempatan. Amik pakej sbb kalau dgn tabung haji biasanya hotel jauh nak menapak...risau plak mak xberapa nak kuat kaki tu jln jauh2...

Oleh kerana hari majlis tu baru aku boleh balik, ape lagi sesusah subuh pecut laaa si buah hati merah tu xtau laaa jejak brape sbbnye smpi umah dlm 2 1/2 jam jerrr... mase tu baru la pikir ade kamera ke tak kan...smpi umah siap berkanopi bagai, ye laaaa kalu buat dlm umah je mau laaa nak kemas umah tu cuci sawang habuk sume. Alhamdulillah ramai jugak yang dtg...siap ade salam kokot skali...aku la yg kena ulang alik simpan sampul dlm bilik sbb x pki baju ade poket :p

Then travel from kg pun aku amik mase 2 1/2 jam instead of 3 jam....redha je laaa kalu kena snap pun sbb nak berkejaran masa nak jmp si dia, maklum laaaa 3 hari x jmp dan tak dgr kabo brite...kuikuikui

Cakap pasal KASTEL, thn ni buat kat Terengganu, so just try my luck tomorrow utk selection. Dah laaa women single jerkk...harapan tu mcm tipis je kannn..tp try aje laaa sambil jln2 jmp kawan2 lama..


1 comment:

  1. Kirim salam ke puan radznah dak pakcik talib. Semoga mendapat haji yang mabrur.

    ReplyDelete