Sunday, February 6, 2011

From Klebang wif Luv....

Nyummyyyy.....

copy from google image & ezrasang.com

Dulu-dulu time mude remaja penah lerrr merasa coconut shake ni, and for ur info mmg haku antu gak dgn coconut shake ni. Kat sini aku penah jumpe pasar mlm Putrajaya kdg ade kdg xde. Tak sangka plak ari ni de special delivery this shake from Klebang itself. 

Thank u bebnyk kerana sanggup meredah jalan dan hantar straight away to my house...sgt2 lerr terharu. Bersyukur sgt2 sbb dikelilingi oleh org2 yang amik berat. Walaupun xde pertalian keluarga, cume saudara sesama Islam, harapnye persahabatan berkekalan. THANKS...

No comments:

Post a Comment