Monday, June 11, 2012

Kompiusss....Confuseee....

Lelaki oh lelaki...

Pandai bagi nasihat ke arah kebaikan tp bila berlaku pada diri sendiri, tak serupa bikin...

Dihormati ramai tapi buat perkara yang boleh menimbulkan syak..dan nampak sgt mcm aku ni plak 'setan'...menggoda 'ahlil kitab'

Walhal aku menjadi diri aku bukan berlakon or mengada2 dpn org lain utk tarik perhatian...

Dan aku tak diminta utk diberikan perhatian...

Mohon pertolongan daripada lelaki supaya tidak mempermainkan aku or buat org pandang aku ni jahat...

 ************

Manusia oh manusia

Pada Jumaat lepas, aku dikejutkan dgn pertanyaan drp seorang kawan, "oooooo dah tunang dgn @&(^*&^ sorok2 ekkkk"... dalam hati berkata :-

1. Tunang mmg patut sorok, kawin baru hebahkan ---- sori wrong person

2. Dah agak dah mende ni akan berlaku cume x sangka ade yg brani bertanya

3. Nak tuka kete lain (bile pk2 sian plak kete ku tak bersalah), orrr tuka color but i lurrveeee my buah ati so much...

Terima kasih kepada yang bertanya tu, dan harap dapat btulkan semula kepada yang menyampaikan cerita tersebut.

Kesimpulan :- 

1. Tolong bukak mata luas2, tgk keadaan sekeliling...lenkali pakai teropong jgn silap org

2. Tolong jgn suke ati wat mulut, kalu nak jugak bw mulut kat tuan bdn je, jgn duk hebah2 kat org lain sblm tau cite yg btul

3. Selagi lum dpt jemputan, assume je laaa aku masih single... kuikuikui (tapi suke ati aku lerr nak kasi kad pd sape2)

4. Nape laaaa nak tau sgt hal aku??cam artis la plak kihkihkih....

Mende2 mcm ni kadang2 wat aku tergelak pun ade....spoil the mood pun ade...
 

No comments:

Post a Comment