Thursday, May 24, 2012

Sweet & Sour

Makin lame makin malas menulis, mungkin sbb ramai silent reader dan kdg2, leh bw ke arah dosa2 kering...

Ade suka duka pahit manis, ade memaku dulang paku serpih.. what ever la kan, asalkan tak ganggun ketenteraman hidup aku.

I'll blog about how I can beat myself instead of looking others advantages. What ever it is, aku wajib percaya dan redha, ape yang Allah dah tetapkan utk aku selama ini, aku mampu mengawal dan menerimanyaa..

Terima kasih dan syukur Ya Allah....
  
Jika kita berjaya, Allah syg kat kita. 
Jika lambat berjaya, Allah uji kita. 
Jika nampak mcm gagal, Allah nak beri kita alternatif yg terbaik. 
Jgn sesekali bersangka buruk kpd Allah. 
Apa yg Allah beri pasti yg baik utk kita, yg kita perlukan atau yg kita layak dpt. 
Moga kita sentiasa redha.

No comments:

Post a Comment